Survivor'a Girebilmek İçin Yapmadığı Kalmadı

‘Survivor’ yarışmasına katılmak için 4 yıldır yapmadığı kalmayan Adanalı Doğukan Özkan, bu kez de hazırladığı video ile Acun Ilıcalı’nın gözüne girmeye çalışıyor.

Survivor'a Girebilmek İçin Yapmadığı Kalmadı
32 yaşındaki lokanta işletmecisi Doğukan Özkan, 2012 yılından bugüne kadar 4 yıl boyunca Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor programına katılmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Survivor’a alınamayınca Adana’da baraj gölü kıyısında kendi Survivor’ını çeken Doğukan, fazla kilolarını da verdi.

Son olarak da Survivor için hazırladığı pankartla bir bankanın yapmış olduğu etkinlikte dereceye girebilmek için Adana sokaklarında Survivor için kendisine oy toplayan Doğukan, bu işi biraz daha abartarak halk otobüsü kiralayıp Adana sokaklarında arkadaşlarıyla geziyor.

Kendi internet sitesi olan ’dogukanozkan.com’ adresinde direkt olarak Doğukan’a oy verilebiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Acun Medya ile Survivor için iki kere görüştüklerini belirten Doğukan, bu sefer Ada’ya gideceğine çok inanıyor. Doğukan, en büyük iddiasını da şöyle dile getiriyor:

"Ben son 4 yıldır Survivorla yatıp Survivorla kalkıyorum. Kendimi psikolojik olarak da fazlasıyla hazırladım. Artık bu hayattaki en büyük hayalim oldu Survivor’a gidebilmek. Bununla ilgili en büyük iddiam ise eğer Survivor’a benden daha çok gitmek isteyen birini bulabilirseniz ben gitmekten vazgeçeceğim."

Oylama sisteminin cuma günü sona ereceğini belirten Doğukan, fan sayfaları olan ünlülerden de kendisine yardım ve destek bekliyor.
Kaynak: İHA