'Levent Gök'ün baskını barbarlık'

Usta gazeteci Latif Şimşek, Levent Gök'ün TRT baskını köşesinde sert bir dille eleştirdi.

'Levent Gök'ün baskını barbarlık'
'Levent Gök'ün baskını barbarlık'
Levent Gök'ün CHP'de Atatürk'e yapılan hakaretlerden haberi olmadığını söyleyen Beyaz Gazete köşe yazarı Latif Şimşek 'Levent Gök Kılıçdaroğlu'nun odasını basmalı' diye yazdı.

Latif Şimşek'in yazısından bir bölüm;

CHP'liler TRT'de yayınlanan bir belgeselde Atatürk'e ve İnönü'ye hakaret edildiği gerekçesiyle basmışlar makamı. Levent Gök'ün ve diğerlerinin gerekçesi bu. Sözkonusu belgeseli merak edip ben de izledim. Belgeselde Atatürk'ün adı geçmiyor bile. Sadece, tarihin bir dönemine vurgu yapılıyor.

Sözkonusu CHP ve Atatürk olunca, insan CHP'lilerin Atatürk'e yaptıklarını hatırlamadan edemiyor. Levent Gök'ün kendi partisinin milletvekillerinin Atatürk'e yaptığı hakaretlerden haberinin olmaması mümkün değil. Ancak hakaret kendi partisinden gelince görmezden geliyor.

CHP'DE ATATÜRK'ÜN RESMİNE BİLE TAHAMMÜL YOK

En yenisinden başlayalım. CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın meclisteki odasından Atatürk'ün resmi indiriliyor. İddialar, Atatürk'ün resmini Aylin hanım'ın kendisinin indirdiği yolunda. Ancak Aylin Hanım, başka bir CHP'li vekilin resmi indirdiğini söylüyor. Ama ne hikmetse kendisi zan altında kalmasına rağmen, o milletvekilinin adını açıklamıyor. Üstelik Atatürk'ün resmine tahammül edemeyen vekil, “Artık yeni şeyler söylemek lazım” diyerek, Atatürk'ün eskidiğini vurguluyor. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CNN Türk'te bu olayı yalanlıyor. Ancak tam da o anda Muharrem İnce canlı yayına bağlanarak, “Evet Aylin Hanım'ın odasında Atatürk'ün resmi indirilmiştir” diyerek, iddiaları doğruluyor. Peki bununla bitiyor mu CHP'de Atatürk düşmanlığı. Elbette Hayır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN