Komek Ekibi Çeltik'te

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan KOMEK, Konya’nın Çeltik ilçesi okullarından Honamlı İlk ve Ortaokulu Müdürlüğünde bir faaliyet düzenledi.

Komek Ekibi Çeltik'te
KOMEK Şube Müdürü Abdullah Kaleli koordinatörlüğünde 32 kişilik araçlık ekip, Çeltik ilçesini ziyaret etti. KOMEK’te el işçiliğiyle hazırlanan atkılar, bereler, şemsiyeler ve ayakkabılar okuldaki 278 öğrenciye hediye edildi.

Honamlı İlk ve Ortaokulu adına bir konuşma yapan Esin Kaya, Ahmet Kutsi Tecer’in “Orada bir köy var, uzakta" isimli şiiri ile giriş yaptığı konuşmasında, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları içerisinde yer almanın anlamını bir kez daha hissettiklerini söyledi.



Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’ten bir istekleri olduğunu ifade eden Kaya, “Olur da okulumuzun uygun bir yerine çok amaçlı bir salon yapabilirseniz bizler için kalıcı bir eser inşa etmenin ötesinde orada yapacağımız her etkinlikte sizleri dua ile yad ederiz” dedi.

Kaya, konuşmasında, “Bugün buralara kadar gelerek bizlere yalnızca hediyeler vermiyorsunuz. Bize göre; ufkumuzun gelişmesine, insandan hareketle insani değerler üretmenin ne demek olduğuna dair uygulamalı eğitimler veriyorsunuz. Tüm bunlar için teşekkür ediyoruz. Öğrenci arkadaşlarımın yüzlerindeki tebessümler, dokunduğunuz gönüllerindeki bam tellerinden çıkan “Allah razı olsun!” nidası, zannımızca en güzel teşekkürdür sizlere. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’e ve onun liderliğindeki tüm ekibe can-ı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA