'Kardeşim Benim' Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz'un paylaştığı film, 15 Ocak'ta vizyona girecek.

'Kardeşim Benim' Filminin Galası Yapıldı
Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı, başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz'un paylaştığı 'Kardeşim Benim' filminin galası yapıldı.

Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galaya katılan oyuncu Burak Özçivit, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekip olarak güzel bir çalışma çıkardıklarına inandıklarını belirterek, 'Bu film Murat Boz ile bana göre yazıldı. Sonra diğer arkadaşlarımız bize katıldı, senaristimizle sımsıcak bir iş çıkardık' dedi.

Özçivit, 'Hakan' karakterini oynadığı filmin hayata geçme sürecine dair şunları söyledi:

'Biz normalde Murat Boz ile çok iyi anlaşıyoruz. 'Birlikte bir film yapalım' dedik. Anlaşarak film yapmak kolay olmuyor. Bu nedenle 'Anlaşamayan iki karakter üzerinden bir film yapalım' dedik. Sette ise anlaşamamamız gerekiyordu epey bir zorlandık bu konuda.'

Burak Özçivit, izleyenlerin filmde kendisinden bir şey bulacağına değinerek, filmin Hollanda ve Azerbeycan gibi ülkelerde de gösterileceğini belirtti.

- 'Takdir halkın'

Filmde 'Ozan' karakterini canlandıran şarkıcı Murat Boz da oyunculukta çok zorladığını ifade ederek, 'Arkadaşlarım ve yönetmenim sayesinde üstesinden geldim bir şekilde. Güzel bir deneyimdi çünkü türü farklı bir film, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, umarım izleyenler beğenir' diye konuştu.

Çekimlerin eğlenceli geçtiğini dile getiren Boz, 'Seyircinin beğenisi bizim için en önemli şey. Takdir halkın, beğenmelerini umuyoruz, inşallah severler' ifadelerini kullandı.

Murat Boz, Özçivit ile dostluğunun eskiye dayandığına dikkati çekerek, 'Biz kardeş gibiyiz, aslında buradan çıkmış bir fikir filme dönüştü. Filmin hikayesi aslında bizim dostluğumuza dayanıyor. Burak'ın olduğu her yerde olmak benim için gurur vericidir' şeklinde konuştu.

Yıllar boyunca görüşmeyen iki kardeşin, babalarının ölümünün ardından yeniden kesişen hayatlarını anlatan filmin galasına, sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı, senaryosunu Zafer Külünk'ün yazdığı ve oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver, Burak Satıbol, Ferdi Sancar, Gözde Mutluer'in de bulunduğu 'Kardeşim Benim', 15 Ocak cuma günü vizyona girecek.
Kaynak: AA