İllüzyonistler Sırlarını Öğrencilerle Paylaştı

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte öğrencilerle bir araya  gelen illüzyonist Burak ve Kıvanç, oyunlarının sırlarını öğrencilerle paylaştı. Merakla izledikleri oyunların sırlarını öğrenen öğrenciler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşları buluşturmaya devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2014 şampiyonlarından illüzyonist Kıvanç ve Burak’ı öğrencilerle bir araya getirdi. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ilçede eğitim gören  öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.  Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrencilerin arasına girip yaptığı şakalarla ve sihirli oyunlarla öğrencileri etkileyen illüzyonistler, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Yaptıkları illüzyon gösterileriyle öğrenciler üzerinde etkiler bırakan Burak ve Kıvanç, oyuna dahil ettikleri öğrencilerle mendil saklama ve yara kapatma oyunlarındaki sırları da paylaştı. Şaşkınlıkla izledikleri gösterilerin sırlarını öğrenen öğrenciler, illüzyonistleri ayakta alkışladı. Sonrasında gösterilerine devam eden illüzyonistler, oluşturdukları puzzle çerçevesinde öğrencilere hayatlarını anlattı. Barış Manço’nun hayatından etkilenerek hazırlanan gösteri sonrası ünlü sanatçının videosunun yayınlanması salonda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
Kaynak: İHA