Eskişehir'de 'Bir Pazar Sonrası' Filminin Çekimlerine Başlanıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından desteklenen filmin çekimlerine Odunpazarı Evlerinde başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından desteklenen uzun metraj sinema filmi ' Bir Pazar Sonrası'nın çekimlerine Odunpazarı Evlerinde başladı.

Filmin yürütücü yapımcısı Alim Ozan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, film projesinde gelinen noktaya kadar bağımsız çalıştıklarını ve henüz bir sponsorla anlaşmadıklarını dile getirdi.

Bağımsız bir film çektiklerini belirten Ozan, 'Burada bulunan tüm arkadaşlarım birer sinema gönüllüsüdür. Elimizden gelenin daha iyisini yapmak için çabalıyoruz. Fakat gönül işleri de bir yerde tıkanıyor maalesef. İşin içerisine finansal sorunlar girdiğinde çözümü biraz zaman alıyor' dedi.

Film ekibinin finansal problemlerle uğraşmaması gerektiğini dile getiren Ozan, ' Bu anlamda Eskişehir başta olmak üzere tüm Türkiye'den desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Bizler burada, bir hayatın uyuşturucuya bulaşmasının akabinde ne kötü bir hale geldiğini anlatmaya çalışıyoruz. Bunu beyaz perdeye en güzel şekilde aktarabilmek için de malumunuz finans desteğine ihtiyacımız var. Umarım sesimizi duyan birileri olur' diye konuştu.

- ' Odunpazarı, sinema adına dokusu çok güzel bir yermiş'

Filmin başrol oyuncularından Ümit Çırak ise daha önce Eskişehir'de bulunduğunu fakat Odunpazarı'nı ilk kez gezdiğini ve dokusunun sinema için çok uygun olduğunu dile getirerek, 'Daha önce ben Odunpazarı'nı hiç gezmemiştim. Gerçekten sinema adına dokusu muazzam bir yermiş. Bugün itibariyle filmin çekimlerine başladık. Güzel bir şey yaptığımızı düşünüyorum' ifadesini kullandı.

Psikoloji-dram türündeki 'Bir Pazar Sonrası' filminin tüm çekimleri Eskişehir'de gerçekleşecek. Filmin yönetmenliğini Enver Melih Selvi yaparken, başrollerini ise Berkay Akın, Özlem Baykara Danacı ve Ümit Çırak paylaşıyor.

Kaynak: AA