Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Toplantısına Katıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları toplantısına katılarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Toplantısına Katıldı
AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın da katıldığı toplantıda belediyenin yaptığı çalışmaları slayt eşliğinde anlatan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için çalıştıklarını söyledi.



Yaptıkları hizmetlerde kendilerine her zaman destek veren il yönetimine ve kadın kollarına teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Birlikte yaptığımız çalışmalar ile Trabzon, Forbes Dergisi tarafından Türkiye’de yalanılabilir birinci il seçildi. Bunda sizlerin çok büyük katkıları olmuştur. Bunu hep birlikte başardık. Destek ve katkılarınızı bundan sonra da bekliyoruz. Bizler de bütün imkânlarımızla sizlerin yanındayız” dedi.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin şehre çok önemli hizmetler yaptıklarını kaydetti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise, konuşmasında yaptıkları her çalışmada Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini gördüklerini ifade etti.

Revi, “Seçim döneminde yoğun bir çalışma yapıldı. Kadın kolları olarak çok yoğun çalıştınız. Şimdiden gelecek seçimlerin hazırlıklarına başladık. Artık 2019’a hazırlanmamız gerekiyor. 2019 yılının bir özelliği var. 2019 yılında şu anda lise çağında olan çocuklarımızın önemli bir kısmı oy kullanacak. Bu nedenle geleceğimiz olan gençlerimiz bizim için çok önemli. Bizim hedeflerimiz var. Ama bu gençlik kısmını özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.

“2019 yılına kadar seçimlerini olmaması bizlerde rehavet oluşturmamalıdır” diyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Bizler sadece seçim zamanlarında değil her zaman halkın sorunları ile ilgilenmeliyiz, vatandaşlarımızı her zaman kucaklamalıyız. Vatandaşlarla her zaman omuz omza olmayı bundan sonra da sürdürmeliyiz. Aynı gayreti, aynı sevdayı, aynı siyasi hedeflere ulaşmayı hep birlikte sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un kurtuluş etkinlikleri kapsamında 24-28 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Dortmund kentinde yapacakları etkinliklerin hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, hazırlıkların anlatıldığı bir videoyu katılımcılarla birlikte izledi.

Slayt eşliğinde belediye olarak yaptıkları çalışmaları katılımcılara anlatan Başkan Gümrükçüoğlu, ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı projelerinin tamamlanması ile Trabzon’un gelecekte dünyanın yaşanılabilir ilk 30 şehri arasına gireceğini söyledi.



Toplantının sonunda doğum günü olması dolayısıyla Başkan Gümrüçüoğlu’na saat hediye ederek sürpriz yapan Ayvazoğlu, “Başkanım kimseye vermeyesiniz diye saatin arkasına isminizi yazdırdık” diye espri yaparak katkılarından ötürü teşekkür etti.
Kaynak: İHA