Başkan Çerçi Televizyon Programına Konuk Oldu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi katıldığı bir televizyon programında Sanatçı Orhan Çakmak’ın konuğu oldu.

Başkan Çerçi Televizyon Programına Konuk Oldu
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen programda Yunusemre Belediyesi’nin icraatlari hakkında samimi açıklamalarda bulunan Başkan Dr. Mehmet Çerçi; “Bugün Turgutlu ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Güzel bir gün geçirdik ve gün sonunda ilçe teşkilatımızın düzenlediği yemek programında eski ve yeni dostlarımızın da katıldığı bir yemek programına iştirak ettik. Yeni kurulan bir belediye olmamız münasebeti ile şehrimize yeni bir kimlik kazandırmak için birçok projeye imza atıyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi ile 6500 konutluk; camisinin, kültür merkezinin, müzesinin ve birçok sosyal donatısının da içinde bulunacağı bir şehir merkezi kurma projemiz kararlı adımlarla sonuca doğru ilerliyor. Akgedik bölgemize 5500 konutluk yeni bir şehir kurmaya başladık. Türkiye’nin en büyük 3. Toplu Konut Projesi olan Yunuskent’in temelini yakında atıyoruz. Yunuskent, yaklaşık 25 bin vatandaşımızın yaşayacağı bir projedir. Gerçekleştirdiğimiz ve yakında hayata geçireceğimiz çalışmalar büyük beğeni topladı. Türkiye genelinde 2 bini aşkın üyesi bulunan Türkiye Radyocular Birliği Derneği (RADEV), şahsımızı "Proje Dalında Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne laik gördü. Yeni bir belediye olmamıza rağmen böyle bir ödüle laik görülmek onur verici bir durum. Şahsım, çalışanlarımız, meclis üyelerimiz adına bu ödülü İstanbul’da düzenlenen törenle aldım." dedi.

"GELECEĞİMİZİ GENÇLERİMİZLE ŞEKİLLENDİRİYORUZ"

Gençlere yönelik proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi; "Yunusemre Spor Kulübümüzü kurduk ve 12 branşta 1.500 lisanlı sporcu sayısına ulaştık. Sporcularımız birçok branşta birincilik almaya başladı.

Sadece Yunusemre Spor Kulübümüz değil bir çok amatör spor kulübümüze destek verip yeni sporcular yetişmesine vesile oluyoruz. Amacımız gençlerimizi spora alıştırıp geleceğimizi sağlıklı genç nesillerle şekillendirmek. Türkiye’nin geleceğini emanet edeceğimiz iyi yetişmiş bireylere ihtiyacımız var. Bunun bilinci içerisinde gençliğimize hizmet noktasında belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençliğe yönelik projelerimizden biri de okullarımızda spor alanları oluşturmak. Bu sayede daha fazla gencimize ulaşmış olacağız.” dedi.

Kaynak: İHA