Rekabet Kurulu Kararları

TEB ile İDO AŞ arasında imzalanan sözleşmeye bireysel muafiyet tanınmasına karar verildi Bombardier Transportation UK Limited'in ortak kontrolünün CDP Investissements Inc. tarafından devralınması işlemi uygun bulundu

Rekabet Kurulu tarafından Türkiye Ekonomi Bankası AŞ ile İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. AŞ arasında imzalanan 'TEB-İDO İşbirliği Sözleşmesi'ne bireysel muafiyet tanınmasına karar verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlanan kurul kararlarına göre, Bombardier Transportation (Investment) UK Limited’in ortak kontrolünün CDP Investissements Inc. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Laboratoire HRA Pharma SAS ve iştiraklerinin ortak kontrolünün Astorg Asset Management S.a.r.l. ve Goldman Sachs Group Inc. tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Türkiye Ekonomi Bankası AŞ ile İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. AŞ arasında imzalanan 'TEB-İDO İşbirliği Sözleşmesi'nin grup muafiyetinden yararlanamayacağına karar verilirken, bununla birlikte söz konusu sözleşmeye bireysel muafiyet tanınması işlemi onaylandı.

Milas Ambalaj ve Sanayi Ticaret A.Ş.’nin DS Smith Packaging International B.V. tarafından Alfasa Ailesi’nden devralınması işlemine izin verildi.

DYO Matbaa Mürekkepleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünün Toyo Ink SC Holdings Co., Ltd. tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.
Kaynak: AA