Makina Mühendisleri Odası Seçime Gidiyor

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi, 17 Ocak Pazar günü yeni başkanını seçecek.

Makina Mühendisleri Odası Seçime Gidiyor
Yaklaşık yedi bin beş yüz üyesi bulunan MMO’nun seçimleri BAOB’da yapılacak. 16 Ocakta yapılacak genel kurulun ardından 17 Ocakta kurulacak 20 sandıkta oda üyeleri yeni başkanını seçecek. Seçimde mevcut başkan İbrahim Mart ve Birlik Grubu adayı Erol Güngör yarışacak.

Erol Güngör, seçim öncesi projelerini açıklamak için Beşevler Sosyal Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Birlik Grubu’nun insanları ayrıştırmayan güzel hizmetler için çaba gösteren mühendislerin toplaNma yeri olduğunu kaydeden Güngör, “Birlik olarak yaptığımız örnek çalışmalar kamuoyunun hafızalarındadır. 2016- 2018 çalışma dönemi için stratejik hedefler oluşturduk. Ülke ve şehrin meselelerine yönelik projeler üreteceğiz. Siyasetsiz muhalefet yapabilen bir meslek odası için hazırız. Mesleğimizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda basın açıklaması, protesto ve kınama eylemleri gerçekleştiren TMMOB ve MMO Bursa Şube yönetiminin vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik açıklama ve eylem yapanlara karşı sessiz kalmasını manidar bularak şiddetle kınıyoruz” dedi.

Odunluk’taki Akademik Odalar Yerleşkesi’nde pazar günü saat 10.00’da başlayacak oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar 20 ayrı sandıkta gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA