Kartepeliler, Ataşehir Sağlık Merkezi'nden Çok Memnun

Kartepe ilçesinde ekim ayında açılan sağlık merkezi de bölge halkının uğrak adreslerinden biri oldu. Ataşehir Sağlık Merkezi’nden 2015 yılı içinde hizmet verdiği 72 günde, 1293 kişi faydalandı.

Kartepeliler, Ataşehir Sağlık Merkezi'nden Çok Memnun
Kartepe Belediyesi’nin halkın en önemli ihtiyaçlarından birine cevap verebilmek için hizmete açtığı Ataşehir Sağlık Merkezi bölge halkının en çok rağbet gösterdiği yerlerden biri oldu. Ataşehir, Rahmiye ve Arslanbey Mahalle sakinlerine hitap eden merkez Kartepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak haftanın 7 günü hafta içi 09.00 - 22.00 saatleri arasında, hafta sonları da 14.00 - 22.00 saatlerinde ilçe halkına hizmet veriyor.

Gün içinde 1 bay, 1 bayan olmak üzere 2 hemşirenin çalıştığı merkezde bölge halkı basit sağlık uygulamaları olan; enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü, küçük pansumanlar ve serum takılması gibi sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalana biliyor. Günde yaklaşık 20 kişiye hizmet verilen merkezde Ekim ayından beri 72 günde 1293 kişi yararlandı.

Kartepeli vatandaşların memnuniyetlerini her fırsatta dile getirdiği ve her geçen gün talebin arttığı merkezi ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e merkezden faydalanan vatandaşlar teşekkür ediyor.
Kaynak: İHA