Görme Engelli Personeli Unutmadı

07-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla, Merkezefendi Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan, hastanenin santral biriminde çalışan görme engelli personelin sorunlarını dinledi.

Görme Engelli Personeli Unutmadı
Hastane yöneticiliğinde yapılan toplantıya, Yönetici Çağlayan’ın yanı sıra hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Soylu, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Orkun Yarar da katıldı.

Toplantıda hastane santral biriminde çalışan görme engelli personel, yaşadığı sorunları Hastane Yöneticisi ile paylaştı. Görme Engelli personelin daha iyi şartlarda çalışması için elinden geleni yapacaklarını dile getiren Merkezefendi Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan, “Tüm dünyada ve ülkemizde 07- 14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası, toplumun engelliler konusunda bilgi sahibi olmasında ve duyarlılığının oluşturulmasında büyük önem taşımaktadır. Bugünün önemine binaen hastanemizde çalışan görme engelli personelimizin sorunlarını dinledik. Onların daha iyi şartlarda çalışması için elimizden gelen desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Hastanenin görme engelli personeli de, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan’a nezaketinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA