Nuh Çimento Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Girdi

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin dördüncü katında açıldı

Nuh Çimento Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Girdi
Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği, Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin dördüncü katında hizmete açıldı. Açılış törenine Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Nuh Çimento ADSM Başhekimi Özcan Tekin ve poliklinik çalışanları katıldı.

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Açılış töreninde polikliniği gezen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, röntgen cihazının bulunduğu odada yaptığı konuşmada, “Buradaki gerekli dönüşümden sonra yeni yüzüyle yeni cihazlarıyla inşallah bundan sonra ilimizdeki en nitelikli polikliniklerimiz arasında yer alacak. Panoramik röntgen en önemli teknolojik cihazlardan bir tanesi. İnsanların bütün çenesi bu cihazla görülebiliyor. Burada bazı kanal tedavileri gibi nitelikli diş protezleri gibi hizmetlerin yapımı planlanıyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HEDEF 20 HEKİM

Ergüney’in ardından Nuh Çimento ADSM Başhekimi Özcan Tekin ise, “Sağlık Bakanlığının standartlarını burada da uygulayacağız. Hayırlı osun. Şu anda 7 diş hekimimiz mevcut. Zamanla bunu 15 hekime çıkarmayı planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda 20 hekim hedefimiz var. Buranın sorumlu idari hekimi olarak Dt. Ergün Evin görev alacak. Binasının içinde farklı bir başhekimliğe bağlı olarak hizmet vermiş olacak. Yani başka bir başhekimliğin hizmetini başka bir poliklinik üstlenecek” dedi.

KOLAYLIK POLİKLİNİĞİ GELİYOR

Seka Semt Polikliniği’nin adını da değiştirmeyi düşündüklerini dile getiren Tekin, “Ayrıca halka kolaylık sağlamak adına şu an içinde bulunduğumuz Seka Semt Polikliniği’nin adını ‘Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği’ olarak değiştirmeyi düşünüyoruz. Fizik tedavi merkezi yapılacak. Röntgenden tutun bütün cihazlar donanımlı bir şekilde halka hizmetlerini sürdürecek. Aynı zamanda bir kolaylık polikliniği açmayı düşünüyoruz. İlaç yazdırmak isteyen, tetkik yaptırmak isteyenler için zemin katta bir kolaylık polikliniği açmayı düşünüyoruz. Hekim sayısına göre organize ederek hizmet vereceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.
Kaynak: İHA