Güce Kaymakamı Köleoğlu'dan, Din Görevlilerine Başarı Belgesi

Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Kuran kursları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren din görevlilerine başarı belgesi verdi.

Köleoğlu, makamında gerçekleşen ödül töreninde yaptığı konuşmada, kurumların çalışmalarını takip ettiklerini ve değerlendirdiklerini belirterek, 'Özverili ve gayretli personelin çalışmalarını takdir etmek, hem de diğer kurumlara örnek teşkil etmeleri maksadıyla başarı belgesi vermeyi uygun gördük' dedi.

İlçe Müftüsü Mustafa Kayış ise başarı belgelerinden dolayı Kaymakam Köleoğlu’na teşekkür ederek, bu belgenin hem diğer din görevlilerine emsal olacağını hem de kendilerini daha iyi seviyelere taşıyacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Köleoğlu ve İlçe Müftüsü Kayış tarafından birinci olan Gürağaç Köyü İmam-Hatipleri Galip Çam ve Asım Gündüz’e, ikinciliği paylaşan Fındıklı Köyü Camisi İmam-Hatibi Bayram Can ile Akpınar Köyü Camisi İmam-Hatibi Miraç Karabina'ya, üçüncülüğü paylaşan Fırınlı Köyü Camisi İmam-Hatibi Mustafa Kara ve İlit Köyü Ağalıkkıran Camisi İmam-Hatibi Ümit Güler'e başarı belgeleri takdim edildi.

Kaynak: AA