Başkan Yücel, öğrencilerle buluştu

Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yerel yönetimler konusunda öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Başkan Yücel, öğrencilerle buluştu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencileri ile yerel yönetimler üzerine söyleşi yaptı. Söyleşi öncesi okul Müdürü Şennur Aykut ve Hayırsever İşadamı Hüseyin Girenes tarafından Başkan Yücel’e okullarına yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Hüseyin Girenes Fen Lisesi 11 ve 12 . Sınıf öğrencilerine ilçedeki üniversite ve eğitim alanında yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Yücel, “Alanya iki üniversitesi olan Dünya’nın en güzel şehirlerinden birisidir. Alanya Belediyesi olarak sadece yapmamız gereken asli işleri değil, eğitimden sağlık alanlarına kadar pek çok hizmeti halkımızla buluşturduk, buluşturmaya devam edeceğiz. Ben, altyapıyı yaparım üstyapı ve sosyal alanları oluştururum yeter gibi bir anlayışla yerel yönetim olmaz. Adı üstünde yerel yönetim insan nerede ise ve neye ihtiyacı varsa orada olmak zorundadır” diye konuştu.

Öğrencilerin kendisine sorduğu sorulara yanıt veren Başkan Yücel, iletilen sorunları not aldı. Kendisine iletilen sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını ifade eden Başkan Yücel, söyleşi sonrası öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA