Ninova Park Üç Markayı Bünyesine Kattı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, 3 yeni markayı bünyesine kattı.

Ninova Park Üç Markayı Bünyesine Kattı
Yaklaşık 5 yıl önce kurulan ve Diyarbakır’ın yeni yüzü olmayı başaran Ninova Park, yeniliklerini hız kesmeden devam ediyor. Ninova Park Alışveriş Merkezi, 2016 yılının başlaması ile birlikte, 3 önemli markayı bünyesine katarak vatandaşların hizmetine sundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, Ninova Park Alışveriş Merkezi’nde yeni markalarla mağazaların sirkülasyonun devam ettiğini söyledi.

Erdoğan, “Etkinliklerimiz ve alışveriş merkezi hayatı her halükarda devam ediyor. Yüzde yüz doluluk oranımızda ısrarlı olduğumuzu söylemiştim. Yeni açılan mağazalarımız da yine bu sürecin devamı manasında inşaatlarımız da bitiyor ve halkımızın ilgisine sunuyoruz. Starbucks, Network ve Abbate alışveriş merkezimize yeni katılan markalarımız olacak. Kış döneminin de sonuna geliyoruz, yeni yıla yeni markalarla yüzde yüz doluluk oranıyla girdik. Yeni kampanyalar peş peşe gelecek. Otomobil kampanyamız yeni bitti. İhtiyaç sahibi bir vatandaşımıza çıktı bu hepimizin beğenisini kazandı. Herkes bu çekilişi alkışladı biz de bundan memnun olduk. Yaz dönemi kampanyalarımız olacak. 2016 yılının hepimize, alışveriş merkezimize, Diyarbakır’a, kiracılarımıza ve müşterilerimize mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA