Misafir Öğrenciler İstişare Toplantısı Yapıldı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği (MUDER) tarafından düzenlenen programa katıldı. Programda Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ)’nde okuyan yabancı öğrenciler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Misafir Öğrenciler İstişare Toplantısı Yapıldı
Manisa Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra Arnavutluk, Azerbaycan, Makedonya, Çin, Türkmenistan, Nijerya, Gana, Somali, Gürcistan, Rusya, Afganistan, Suriye, Filistin, Endonezya, Kırgızistan ülkelerinden MUDER temsilcileri katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptığı açıklamada eğitime önem verdiklerini ve öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi ve gerekli projeler yapılması amacıyla çalışmalarda bulunulacağını belirterek, “Ülkelerinden binlerce kilometre uzakta okuyan ve Manisa’ya misafir olarak gelmiş bu öğrencilerle ilgili gerekli adımları atmak amacıyla çalışmalarda bulunacağız. Misafir öğrencilerimizin ihtiyaçlarını belirleyerek CBÜ, Organize Sanayi Bölgesi ve birçok potansiyeli barındıran Yunusemre ilçemiz için yeni açılımlar getirilmesine faydalı olabilecek stratejik atılımlar yapabiliriz.” dedi.

Kaynak: İHA