Egc Yönetimi Ankara'da

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti, faaliyetlerine devam ediyor. Seçildiği günden beri yaptığı aktivitelerle göz dolduran Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, fiziksel yapısını yenileyen, üye ve bürokratlarıyla ilişkilerini sıklaştırarak, şehrin kalkınması yönünde ortak adımlar atıyor. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti son olarak Ankara’da 26. Dönem Erzurum Milletvekillerini ziyaret etti.

Egc Yönetimi Ankara'da
3 gün süren temaslarda EGC yönetimi önce Maliye Bakanı Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile bir araya geldi. Erzurum’un ekonomik sorunların konuşulduğu sohbette, öncelikle eğitim, adli tıp ve ekonomik anlamda yapılacak çalışmalar dile getirildi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı, Türkiye Büyük Millet Meclisi kulisinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu ve Orhan Deligöz ile MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, cemiyet yönetimini kabul etti. Saatler süren sohbette, milletvekilleri gazetecilere yoğun ilgi gösterdi. Şehrin sorunlarının konuşulduğu ziyarette milletvekilleri, Erzurum medyasının zor bir coğrafyada yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.

Daha sonra İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altonok, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk’ü ziyaret eden cemiyet yönetimi, verimli bir Ankara gezisini sonlandırdı.
Kaynak: İHA