Yazar Halenur Gürbüz Öğrencilerle Buluştu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’ne konuk olan yazar Halenur Gürbüz, tavsiyelerde bulunduğu gençlere, “Düşüncelerinizi yazıya dökerken bir başka dünyanın içine girersiniz ve kendi dünyanızı bir kenarda bırakırsınız” dedi.

Çocukların ve gençlerin geleceğine sosyal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle katkıda bulunmak amacıyla, her ay farklı konu ve konukları ağırlayan Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri,  bu ay “Asiye” isimli kitabıyla tanınan yazar Halenur Gürbüz’ü konuk etti.

Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’ne konuşmacı olarak katılan yazar Halenur Gürbüz, bir araya geldiği öğrencilere yazarlık serüveninden bahsettikten sonra “Asiye” isimli eseri hakkında sohbet etti. Kitabındaki kahramanların karakteristik özelliklerinden hikayenin akışına kadar üyelerin merak ettiği tüm soruları cevaplayan yazar, kitabında yer alan hikayelerin geçmişte yaşadığı olaylardan hareketle oluştuğunu ifade etti.

Gürbüz, ayrıca katılımcılara Asiye isimli kitabın bir seri olacağının da müjdesini verdi. Gençlere yazar olmayı tavsiye eden Gürbüz, “Düşüncelerinizi yazıya dökerken bir başka dünyanın içine girersiniz ve kendi dünyanızı bir kenarda bırakırsınız. Yaşadığınız evi yapmak istediğiniz veya istemediğiniz her şeyi bir kenara bırakırsınız. İçine girdiğiniz dünya öylesine bir keyif verir ki günlerin ayların nasıl geçtiğinin farkına bile varamazsınız” dedi.

Söyleşi sonunda gençler için kitap imzalayan Gürbüz, öğrencilerle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA