Turgutlu'da Teröre Lanet Yağdı

MHP Turgutlu İlçe Başkanlığı ve Turgutlu Ülkü Ocakları tarafından “Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenlendi.

Turgutlu'da Teröre Lanet Yağdı
Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı Yürüyüşe Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Büyükşehir meclisinde olduğu için katılmazken, başkan yardımcıları Ekrem Bölükbaşı ve Hakan Sezer yürüyüşte hazır bulundu. Yürüyüşe ayrıca MHP Eski Milletvekili Ahmet Orhan, MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Cantez, Şehit aileleri, çok sayıda vatandaş ve dün toprağa verilen Turgutlulu Şehit Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un kardeşi Kahraman Artuğ da katıldı.

50. Yıl Alanından başlayan ve Atatürk Bulvarı’nı takiben Koza Pazarı’na kadar süren yürüyüşte polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldılar. Türk bayrakları ile yürüyen vatandaşlar sloganlarında teröre ve PKK’ya lanet yağdırdılar. Olaysız bir şekilde sona eren yürüyüş sonunda, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, “ Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bizleri yalnız bırakmadınız” dedi.

Kalabalık Koza Pazarı meydanından olaysız bir şekilde dağıldı.
Kaynak: İHA