Muş Belediyesi, Tahrip Olan Yollar İçin Kolları Sıvadı

Muş Belediyesi, doğalgaz döşeme hattı çalışmasından dolayı bozulan yolların asfalt yama veya parke taşı döşeme çalışmasını ihaleye çıkardı.

Muş Belediyesi, Tahrip Olan Yollar İçin Kolları Sıvadı
Doğalgaz döşeme hattı ve alt yapı çalışmaları sırasında meydana gelen tahribatların giderilmesi için Muş Belediyesi tarafından yol onarım işinin ihalesi yapıldı. Belediyenin hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye üç firma katıldı.

Komisyon Başkanlığı Erhan Güler tarafından yapılan ihale harcama yetkilisi Taner Yiğit, inşaat mühendisleri Sultan Oral ve Kamuran Cantürk, mali uzman Bayram Er ve Fesih Rençber komisyon üyeliğinde yapıldı. İhale Komisyon Başkanı Erhan Güler, ihaleye katılan Aykan Mühendislik firmasının 199 bin 800 TL, Gündoğdu Mühendislik firmasının 182 bin 940 TL, Atılgan Mühendislik firmasının da 168 bin 60 TL teklif verdiğini belirterek, ihalenin yaklaşık maliyetinin 254 bin 72 TL olduğunu söyledi.



İhaleye sunulan dosyaların ve tekliflerin değerlendirilerek sonucun açıklanacağını ifade eden Komisyon Başkanı Güler, “İhaleye sunulan dosyalar alındı. Dosya ve evraklar tek tek incelenerek, şartnameye uygun olup olmadıkları kontrol edilecek. Dosyası tam ve en uygun fiyatı veren firmanın teklifini kabul edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA