İhlas Ev Aletleri Ifa'da Şov Yaptı

Avrupa’nın en büyük fuarı olan Berlin Uluslararası Elektronik ve Haberleşme Fuarı (IFA)’na katılan İhlas Ev aletleri fuarda ilk kez sergilediği Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma cihazıyla şov yaptı. Bu yıl 55’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açan ve sahasında Avrupa’nın en büyük fuarı olan Uluslararası Berlin Elektronik ve Haberleşme Fuarı (IFA) hem katılımcı hem de ziyaretçileriyle rekor kırdı. 50 ülkeden bin 645 firmanın yer aldığı fuarda Türkiye’yi 50'nin üzerinde şirket temsil etti. 250 bin kişinin ziyaret ettiği IFA’da ziyaretçilerden 100 bininin sektör temsilcisi olması fuarın önemini bir kez daha ortaya koydu. Fuarı 6 binin üzerinde gazeteci takip ediyor.

İhlas Ev Aletleri Ifa'da Şov Yaptı
CEBILON SU ARITMA CİHAZI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlk kez Berlin Uluslararası Elektronik ve Haberleşme Fuarı (IFA)’na katılan İhlas Ev Aletleri fuarda ilk kez sergilediği ?İhlas Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma cihazı ile ilgi çekti. Fuara yeni ürünü olan Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma cihazı ile katılan İhlas Ev Aletleri de büyük ilgi gördü.

İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, fuarla ilgili yaptığı açıklamada ilk kez katılmalarına rağmen fuarın çok olumlu geçtiğini belirterek, fuarda ilk kez sektör temsilcilerinin beğenisine sunulan Cebilon Unique Reverse Osmosis ile de daha geniş pazarlara açılacaklarını söyledi.

Genel Müdür Dr. Kamber, fuara katılmalarının amacının Cebilon Unique cihazını müşterilere ve distribütörlere lanse etmek olduğunu belirterek "Lansmanını yapmaktı, beğenisini kazanmaktı. Cihazımızın lansmanını yaptık ve gerçekten büyük bir ilgi gördük. Müşterilerimiz ve distribütörlerimiz tarafından oldukça beğeni kazandı. Ayrıca yeni distribütörlük anlaşmaları yaptık. 40’ı geçkin ülkeye ihracatımız söz konusu. Başta Kazakistan’a aylık bin 500 satışımız mevcut. İnşallah diğer ülkelere de vereceğimiz bu yeni Cebilon Unique cihazını gururla sunacağız."

Dr. Kamber ürünlerine dünya standartlarına uygunluk belgelerini alarak ülkelere verdiklerini kaydederek, kendi kategorisinde 2014 Design Turkey Başarı Ödülünü almış bir cihaz olduğunu ve Türkiye’de de Kasım ayında lansmanını gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

Fuara katılımın kendileri için çok faydalı olduğunu anlatan Dr. Kamber, birçok distribütörle karşılaştıklarını ve bu distribütörlerle çok iyi bir ivme yakalayabileceklerini belirtti.

Kaynak: İHA