Kuşlar'ın Terfi Hattı Yenileniyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi Kuşlar Mahallesinde içme suyu terfi hattını yeniliyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren MASKİ ekipleri, Kuşlar Mahallesi’ne sağlıklı içme suyu ulaştırabilmek için bin 700 metrelik terfi hattında çalışma yapacak.

Kuşlar'ın Terfi Hattı Yenileniyor
MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların sağlıklı içme suyunu kullanmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu ilçesine bağlı Kuşlar Mahallesinin terfi hattı yenileniyor. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Kuşlar Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar, bin 700 metrelik terfi hattının 900 metrelik kısmındaki yenilemenin tamamlandığını söyledi.

Yaşar, “İçme suyumuzun terfi hattı zamana bağlı olarak eskidi ve bu nedenle sık sık boru patlağı gibi arızalar meydana getiriyordu. Bu sorunu çözmek için MASKİ’ye başvurdum. Sağ olsunlar, kısa sürede aşama kaydedildi. Mahalle halkımıza sağlıklı ve güvenli su içirebileceğiz. Herşeyin başı sağlık. Sağlığımızı düşünerek bu yenilemeye mahallemize kazandıran MASKİ ekiplerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA