Kırıkkale'de İki Eve Şehit Ateşi Düştü

Iğdır’da terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen polis memurlarından Bekir Serhat Kaya’nın ve Nebi Gündoğan’ın Kırıkkale’deki baba ocaklarına ateş düştü.

Kırıkkale'de İki Eve Şehit Ateşi Düştü
Iğdır’da Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin sabah terör örgütü PKK’nın önceden yola döşedikleri patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu şehit düşen polis memurlarından Bekir Serhat Kaya’nın (22) Kırıkkale’deki baba ocağına, Nebi Gündoğan’ın (30) da Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Akçakavak köyündeki baba ocağına ateş düştü. Bekar ve 2 yıllık polis memuru olan Bekir Serhat Kaya’nın şahadet haberini Kırıkkale’nin Çalılıöz Mahallesi Polat Kent Sitesi’nde yaşayan ailesine özel harekat polisleri verdi. Oğlunun şehit düştüğünü öğrenen anne Gülay Kaya ve baba Yusuf Kaya sinir krizi geçirdi. Anne Gülay Kaya, “Ben oğlumu istiyorum. Bana yavrumu verin. Benim oğluma ölüm yakışmaz” diyerek ağıtlar yaktı. Kırıkkale Belediyesi şehidin evinin olduğu mahalleyi Türk bayrakları ile donattı.

Evli olan polis memuru Nebi Gündoğan’ın (30) şahadet haberini ise Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Akçakavak köyünde yaşayan ailesine yakınları verdi. Oğullarının şehit düştüğünü duyan anne Leyla Gündoğan ve baba Hacı Gündoğan sinir krizleri geçirdi. Nebi Gündoğan’ın şehit düştüğünü öğrenen Akçakavak köyü sakinleri eve gelerek taziyede bulundular.
Kaynak: İHA