Artvin'de Teröre Tepki

Artvin’de Memur-Sen ve bağlı sendikalar teröre tepki göstererek basın açıklaması yaptılar.

Artvin'de Teröre Tepki
Artvin Çok Katlı Otopark önünde toplanan Memur-Sen ve bağlı sendikaların üyeleri, son dönemlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, ’Terörü lanetliyoruz, kirli oyunu bozacağız’ yazılı pankart açtılar. Eski AK Parti Borçka Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saruhan ve yardımcısı Selim Yıldırım, ellerine aldıkları ulusal yayın yapan 3 gazetenin sayfalarında bulunan bayrakları ayırt ederek, gazeteleri yaktılar.

Eski AK Parti Borçka Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saruhan yaptığı açıklamada, “7 Haziran öncesi alenen ve açık bir şekilde terörü destekleyen HDP’ye oy verilmesine taşeronluk yapan gazetelerin manşetinden Türk bayrağını ayırıyoruz. Bu gazetelerin manşetlerinde Türk bayraklarının bulunmasını istemiyoruz zira bu gazeteler Türkiye’ye hizmet etmiyorlar” dedi.

Artvin Belediye Başkan Vekili Rıza Akyüz ve AK Parti İl Başkan Vekili Fikret Erdoğan’ın da katıldığı basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce, "Terör örgütlerinin planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, yeniden Büyük Türkiye’yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecek, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir" dedi.

Kaynak: İHA