Başkan Karaman Tribün Sözünü Tuttu

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın yoğun gayretleri nedeniyle uzun zamandır takip ettiği Kozcağız Stadı Projesi 16 Eylül’de ihaleye çıkacak.

Başkan Karaman Tribün Sözünü Tuttu
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, daha önce yaptığı Ankara ziyaretinde, Spor Toto Genel Müdürlüğü’nde Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile yaptığı protokol sonrası, Kozcağız’a tribün müjdesi vermişti.

Başkan Karaman yaptığı açıklamada, "Kozcağız’a yeni bir tribün yapmak için yola çıktık. Yaptığımız girişimlerle Allah’a şükür stad projesi ödenek talebimiz kabul gördü. Karşılıklı protokol imzalayarak proje desteğimiz onaylandı. Belediye olarak aldığımız ödenekle birlikte proje ihale aşamasına geldik. 16 Eylül’de yapılacak olan ihale ile birlikte, 500 seyirci kapasiteli Üstü kapalı altında soyunma odalarının bulunduğu, Kozcağız’a yakışır bir tribün olacak. Yapılacak olan yeni tribünün Kozcağız halkına, spor sever gençlerimize ve Kozcağız Belediyespor kulübüne hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Başkan Karaman, başta Spor Bakanı olmak üzere, Spor Toto Teşkilatı Başkanına, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a, destek verenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA