Akdeniz Elektrik Dağıtım Çalışanları Fikirleri İle Yarıştı

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş, çalışanlarına yönelik “Fikri olan gelsin” yarışması düzenledi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım Çalışanları Fikirleri İle Yarıştı
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş, tarafından 6 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen “Fikri olan gelsin” yarışması düzenlendi.

Yarışlarda, Akdeniz elektrik Dağıtım AŞ.’nin hizmette etkinlik ve operasyonel kaliteyi arttırmak, iş verimliliği ve müşteri memnuniyeti, şirket maliyetlerinin düşürülmesi ve operasyonel kayıpların azaltılmasına yönelik fikirlerin değerlendirilmesine olanak sağladı.

Akdeniz EDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit’in de yer aldığı “Ön Jüri” değerlendirilmesi sonrasında 9 projenin bir sonraki değerlendirmeye katılımı uygun görüldü.

24 ağustosta “Asıl Juri” karşısında proje başvuruları hakkında sunumlarını yapan fikir sahibi çalışanlar Akdeniz EDAŞ Genel Müdürlük yerleşkesinde düzenlenen tören ile ödüllerine kavuştu.

Birincinin 3 bin TL, ikincinin 2 bin TL, üçüncünün bin TL ile ödüllendirildiği törende konuşan Genel Müdür Murat Yiğit, ’’Tarih bize gösteriyor ki, parlak fikirler her zaman şöhretli insanlardan değil çoğunlukla çalışanlardan çıkmıştır, üst yönetim olarak çalışanlarımızın fikirleri bizler için değerlidir ’’ dedi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmanın çalışanlar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Yiğit, fikir projelerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA