''Şenol Güneş'' Milletveki Aday Adayı Oldu

Bursa'da, 40 yaşındaki muhasebeci Şenol Güneş, 1 Kasım'daki milletvekili genel seçimi için AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Bursa'nın dağ yöresi ilçelerinden biri olan Keles ilçesinde doğan Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2002 yılından bu yana AK Parti'ye hizmet ettiğini söyledi.

Güneş, yaklaşan seçimler öncesi dağ yöresinin sorunlarını Ankara'ya taşımak amacıyla hizmet için siyasete soyunduğunu ifade ederek, geçen sezon Bursaspor'u çalıştıran ve aldığı sonuçlarla taraftarların beğenisini kazanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile olan isim benzerliği nedeniyle yaşadıklarını anlattı.

İsmi nedeniyle çevresinden ilginç tepkiler aldığını dile getiren Güneş, ''Şenol hocam ile Bursa'dayken tanışma imkanımız oldu. O da çok şaşırdı ve çay içtik, sohbet ettik. İnşallah teknik direktör Şenol Güneş gibi Bursa'mıza yararlı ve kazançlı oluruz'' diye konuştu.

''Şuana kadar Keles için çivi çakan herkesten Allah razı olsun'' ifadesini kullanan Güneş, partisinin uygun gördüğü taktirde milletvekili olarak hizmetlerine devam etmek istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA