Kentsel Dönüşüm Adına Atılan Adımlar Vatandaştan Tam Not Alıyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin, kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alıyor.

Kentsel Dönüşüm Adına Atılan Adımlar Vatandaştan Tam Not Alıyor
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor. Her geçen gün daha fazla değer kazanan Altındağ’daki bu çalışmalar bölge halkını da oldukça memnun ediyor.

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımların yapıldığı mahallelerden biri olan Ulubey Mahallesi sakinlerinden Mustafa Kızılay, 50 yıldır Altındağ’da oturduğunu belirterek, ilçenin daha önce böyle bir gelişim göstermediğini vurguladı. Altındağ’ın uzun yıllar ihmal edildiğini belirten Kızılay, bu durumun Başkan Veysel Tiryaki ile son bulduğunu söyledi.

Kızılay, kaçak yapıların yıkılmasıyla daha huzurlu bir ortama kavuştuklarını ifade ederek, “Bu harabe gecekondularda ahlaka uygun olmayan birçok davranışla karşılaşmak mümkündü. Başkanımız sayesinde mahallemiz artık daha temiz” ifadelerini kullandı. Başkan Tiryaki’nin ilçeye büyük hizmetler sunduğunu aktaran Mustafa Kızılay, yıkımların hem kendileri hem de mahalleleri için hayırlı olduğunu kaydetti.

Bir diğer mahalle sakini Ali Dokuz ise, yıkımların artık vatandaş tarafından istendiğini dile getirdi. Yıkımların çok daha önce yapılması gerektiğinin altını çizen Dokuz, ilçenin kısa sürede bu kadar değer kazanmasını Başkan Veysel Tiryaki’ye bağladı. Ali Dokuz, hem vatandaşa hem de ilçeye değer veren bir belediye başkanına sahip olduklarını belirterek, “Bu yıkımlarla birlikte çocuklarımız artık daha sağlıklı koşullarda büyüyecek. Spor tesislerinde, parklarda oynayacak. Biz de daha modern evlerde oturacağız. Yapılan işler ortada. Bu hizmetleri asla göz ardı edemeyiz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA