Kartepe Muhtarlar Derneği'nde Tadilat

Kartepe Belediye tarafından, ilçe Muhtar Derneği binasında tadilat çalışması başlatıldı.

Kartepe Muhtarlar Derneği'nde Tadilat
Kartepe’nin muhtarları ile yoğun ve yakın ilişki içinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, birlikte hizmet ürettiği muhtarların dernek binasını da günümüz koşullarına uygun hale getiriyor. Kartepe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen proje ile Kartepe Muhtarlar Derneği’nin Sapanca yolu üzerinde Uzunçiftlik Işıklar mevkiindeki dernek binasında tadilat çalışması başlatıldı. Kartepe Muhtarlar Derneği’nin hizmet binasını başlatılan yenileme çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Muhtarlık hizmet binasının iç ve dış bölümlerinin tamamının elden geçirildiği çalışmada, ekipler binanın yağmur olukları ve borularını da yeniledi. Kartepe’nin renkleri mavi ve yeşile boyanacak Muhtarlar Derneği’ndeki tadilat çalışmalarının bayrama kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Muhtarlara yakışan bir yapıyı ilçeye kazandırdığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür eden Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, “İlçeye değer katan çalışmalarında başkanımız bizleri her zaman buna ortak ediyor. Bize verdiği değerin ifadesi muhtarlarla hep birlikte hareket eden başkanımız hizmet binamızın da tadilatını yaptırdı. Hizmetin hizmet olarak döndürüldüğü bu dernek üyesi arkadaşlarım adına başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA