AK Parti'de Seçim Hazırlıkları

AK Parti İl Başkanlığı'nca İl Seçim Koordinasyon Merkezi ile Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez Seçim Koordinasyon Merkezleri başkanları belirlendi

AK Parti İl Başkanlığı'nın il ve Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanları belirlendi.

AK Parti İl Başkanlığı Rıza Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, İl SKM'ye 7 Haziran seçimlerinde de aynı görevi üstelenen Mustafa Atılgan'ın başkanlık yapacağını belirtti.

Açıklamasında genel seçimlere yönelik hazırlıklarını hızlandırdıklarına dikkati çeken Sümer, bu kapsamda partileri adına Muratpaşa'da Osman Dirican, Kepez'de Bahattin Bayraktar, Konyaaltı'nda ise Osman Ali Eciş'in seçimlerin koordinasyonunu sağlayacağını kaydetti.

Sümer, açıklamada partililerin çalışması sayesinde başarılı bir seçim geçireceklerine inandığını vurguladı. Teşkilat olarak halkın sürekli yanında olduklarının altını çizen Sümer, açıklamasında şöyle konuştu:

"Halkın sorunlarının çözümünde elimizden geldiği ölçüde yardımcı olduk. 7 Haziran seçimlerinde 400'ün üzerinde mahalle ziyareti yaptık. Sadece seçim dönemlerinde sahaya inen siyasetçi değiliz. Sürekli halkın yanındayız. Antalya'da 60 kişi milletvekili adayı olabilmek için başvuruda bulundu. Müracaat edenler arasında 14 engelli üyemiz de bulunuyor. Bütün arkadaşlarım milletvekili olmayı hakediyor. Tüm arkadaşlarımın listede yer almış gibi çalışacaklarına inanıyorum."

- Köse, Döşemealtı'nı ziyaret etti

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, partisinin Döşemealtı ilçesi mahalle başkanları ile biraraya geldi. Mahallelerin sorunlarını dinleyen Köse, bir partilinin mülkiyet problemi yaşayan mahallelilerin elektrik abonesi sorunu yaşadığını belirtmesi üzerine Köse, "Su abonesi olan vatandaşlara elektrik abonesi verilmesi için de girişimlerde bulunduk. Kömürcüler de bunu sağladık" dedi.

Toplantıda bir oyun bile çok önemli olduğunu dile getiren Köse, seçimlerde mahalle temsilcilerine büyük görev düştüğünü kaydetti.

Teşkilatların gayretleri sayesinde girdikleri bütün seçimlerden başarıyla çıktıklarını vurgulayan Köse, "Seçimler ülkenin selameti açısından çok önemli. Mahallelerde yapılacak çalışmalar alacağımız sonucu etkileyecek. Bütün vatandaşları tek tek ziyaret ederek ülkeye kazandırdığımız hizmetleri ve hedeflerimizi anlatmamız gerekiyor" diye konuştu.
Kaynak: AA