Özak Teknoloji Ailesi Piknikte Bir Araya Geldi

Kocaeli Kartepe’de faaliyet gösteren Özak Geçiş Teknolojileri’nin geleneksel “Aile Günü Pikniği” hafta sonu Sapanca Gölü kıyısında düzenlendi. Firma piknik organizasyonunda kıdemli personellerini de plaketle ödüllendirdi.

Özak Teknoloji Ailesi Piknikte Bir Araya Geldi
Sapanca Gölü kıyısında Bamboo Sapanca’da düzenlenen Özak Geçiş Teknolojileri çalışanları geleneksel piknik organizasyonunda, aileler güzel bir hafta sonu geçirme imkanı buldular. Şirket çalışanlarına çeşitli ikramların yapıldığı, ödüllü yarışmalar düzenlenerek oyun parklarının kurulduğu piknik alanında, şirket çalışanları aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdiler. Piknikte çalışanlarına ve ailelere seslenen Özak Geçiş Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Özer Özalp, “etkinliğimize Katılımları ile bu güzel tabloyu oluşturan çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.

Piknik programı kıdemli personeller için hazırlanan plaket töreni ile devam etti. Kıdemli personeller plaketlerini Özer Özalp’ın elinden aldı. Özalp, şirketin bu günlere gelmesinde göstermiş oldukları emek ve özveri için çalışanlarına teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.
Kaynak: İHA