Murat Demir, Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Kastamonulu iş adamı Murat Demir, AK Parti’den Kastamonu milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Murat Demir, Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
25. Dönem Kastamonu Milletvekilliği için AK Parti’den adaş adaylığı başvurusunda bulunan işadamı Murat Demir, 1 Kasım’da yenilecek olan genel seçimlerde tekrar aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı binasına gelerek müracaatta bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı binasında başvurusunu AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu’na sunan iş adamı Murat Demir, “25. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde bir başvurumuz oldu. Fakat yaptığımız çalışmalara rağmen adaylık kısmet olmadı. Yeniden böyle bir imkan veya fırsat doğunca gerek memleketimize gerek ülkemize hizmet etme düşüncesiyle yeniden aday adayı oldum. Biz, yaptığımız istişareler doğrultusunda tekrardan aday adayı olmaya karar verdik. Bu yüzdende başvurumuzu sayın başkanımıza yaptık. Öncelikle memleketimize, Kastamonu’muza ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Türkiye’nin geçirdiği şu zor günlerde 1 Kasım’da yenilecek olan seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni eden Murat Demir, “Çünkü sürecin çok zor olduğunu hepimizi görüyoruz. Çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Yaklaşık 2-2,5 aylık bir süreçte memleketimizde istikrarın ne demek olduğunu herkes anladı. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte sandık başına gidildiğinde tüm halkımız, bu sürece değerlendirip oylarını kullanacaklarından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben, böyle düşünüyorum ve böyle olacak diye de tahmin ediyorum. Bizde, bu anlamda başvurumuzu memleketimize yaptık. İstanbul’dan kalkıp hizmet etmek için memleketimize geldik. Bizlerinde sadece ve sadece hizmeti düşündüğümüz için geldiğimizden kimsenin de şüphesi olmasın. Bölgede yapılabilecek her türlü hizmetlerin altında gerek iş adamlarının gerekse siyasetçilerin taşın altına elini değil gövdesini koymaları gerektiğine inanan birisiyim. Ama bu, bizim başvurumuz nihayete erer yada başvurumuz kabul edilmez bunlar hiç sorun değil. Aday adaylığı başvurusunu özellikle şu süreçte yapan her arkadaşımızın, her milletvekili adayımızın memleketimize ve ülkemize ciddi manada katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu ise, 25. Dönem Milletvekili aday adaylarından iş adamı Murat Demir’in 26. Dönem Milletvekilliği aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, “Aday adaylarımızı, çıktıkları bu yolda Allah utandırmasın” dedi.

MURAT DEMİR, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kastamonu Milletvekili aday adayı olan Murat Demir, Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde bölücü terör örgütü tarafından haince şehit edilen Taşköprülü şehit İlker Nadir’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Şehit İlker Nadir’in Taşköprü ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’nde bulunan baba ocağını Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile birlikte ziyaret eden Murat Demir, şehit babası Selim Narin ve dedesi Ahmet Narin’e başsağlığı diledi.

Ailenin acısını paylaştıklarını ve her zaman ailenin yanında olmaya gayret göstereceğini söyleyen Demir, üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA