Korkuteli'de Hayırsever Dal'dan, Başarılı 4 Öğrenciye Bilgisayar

Korkuteli Yelten Dallar Ortaokulunu yaptıran Merhum Hayırsever Halil Dal’ın eşi Hanım Dal ve oğlu Yüksel Dal,okuldan başarıyla mezun olan 4 öğrenciye bilgisayar hediye etti.

Korkuteli'de Hayırsever Dal'dan, Başarılı 4 Öğrenciye Bilgisayar
Yelten Dallar Ortaokulundan başarıylamezun olan Hanife Çoban, Nuran Çoban, Dudu Yeşil ve Tayfun Fazla’ya başarılarından dolayı Yelten Dallar Ortaokulunu yaptıran Merhum Hayırsever Halil Dal’ın eşi Hanım Dal ve oğlu Yüksel Dal bilgisayar hediye etti. Okulda gerçekleşen törene Kaymakam Erol Tanrıkulu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve Hayırsever Yüksel Dal ile Hanım Dal katıldı.

Okul bahçesindeki törende konuşan Kaymakam Erol Tanrıkulu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak göstermiş olduğu muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmanın yolu, eğitimden geçiyor. Okullarımızın fiziki kalitesinde çok ciddi iyileştirmeler yapılarak, teknolojik olarak sınıflarımızın ve okullarımızın donanımında önemli mesafeler alındı. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, çalışmalarda bize katkı veren hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın milli manevi değerlerine sahip, geleceğimizin inşasında önemli görevlerde bulunabilmesi için öğretmenlerimize çok büyük görevler düşüyor. Çocuklarımızı yetiştirmek, onları toplumda faydalı bir birey haline getirmek için en az anne baba kadar öğretmenlerimizin katkısına ihtiyaç var. Sevgili velilerimizin göstermiş olduğu gayret ve çalışma her türlü takdirin üzerindedir. Bu nedenle huzurlarınızda kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Sevgili öğrenciler, okul arkadaşlığı tabi çok önemlidir, bu arkadaşlıkları daha ileriye taşıyarak toplumda önemli hizmetler yapacağınızı düşünüyorum” dedi.

Konuşmanın ardından TEOG sınavında başarılı olan Hanife Çoban, Nuran Çoban, Dudu Yeşil ve Tayfun Fazla’ya Kaymakam Erol Tanrıkulu, hayırsever Halil Dal’ın eşi Hanım Dal ve oğlu Yüksel Dal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz tarafından bilgisayar hediye edildi.
Kaynak: İHA