Diriliş Ertuğrul Yeni Sürprizlerle Geliyor

İkinci sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak olan reyting rekortmeni ’Diriliş Ertuğrul’, izleyenlerine yeni sürprizler sunacak.

Diriliş Ertuğrul, 2. sezonda yeni sürprizlerle izleyicileriyle buluşuyor. İlk sezon Tapınak Şövalyeleri’ni tarihten silen Ertuğrul Bey ve Alplerini, bu sezon daha zor bir dönem bekliyor. Ertuğrul hem Anadolu’yu işgal eden, her şeyi yakıp yıkan Moğollarla, hem de ağabeyi Gündoğdu ile beylik savaşına girişecek. Bu süreçte Ertuğrul Bey’in bir diğer iç düşmanı, tahtına göz koyan dayısının oğlu Tuğtekin olacak.

TÜRK TELEVİZYONLARINDA İLK

Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Zeynep Aslı Peker Bozdağ’ın yazdığı ve yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı dizi aksiyon sahneleri ile yine dikkatleri üzerine çekecek. Türk televizyonlarında ilk kez şahit olunacak aksiyon sahnelerinin koreografisini Cengiz Han filmi ve Marco Polo dizisinin özel koreografi ekibi Nomad yaptı. Nomad gurubuna Kuzgun Akademi Koreografi ekibi eşlik etti.

YENİ OYUNCULAR

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Burcu Kıratlı, Mehmet Çevik, Osman Soykut, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Cavit Çetin Güner gibi güçlü oyuncuların paylaştığı diziye ikinci sezon Aytolun karakteri ile Evrim Solmaz, Tuğtekin karakteri ile Uğur Güneş, Noyan karakteriyle Barış Bağcı, Artuk karakteriyle Ayberk Pekcan ve Korkut karakteriyle de Hüseyin Özay gibi oyuncular katıldılar. Ayrıca dizide Kaptan Gürman, Gökhan Oskay, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Atilla Kılıç, Edip Zeydan, Evren Erler, Melih Özdoğan, Muharrem Özcan, Emre Ozan ve Çağlar Yiğit gibi oyuncular da yer alacak.

Kaynak: İHA