Başkan Kurtulan'dan Yeni Okullara Ziyaret

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Kurtulan'dan Yeni Okullara Ziyaret
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl eğitim ve öğretime yeni başlayan Sınav Koleji ve Karacabey Özel Tan Okulları’nı ziyaret etti. Eğitim maratonun ilk günündeki ziyaret programına, Mustafakemalpaşa’daki yeni binasına taşınan Sınav Koleji’ni ziyaret ederek başlayan Kurtulan, okul hakkında bilgiler aldı.

Okul Müdürü İlkay Akman, 2008 yılında eğitime başlayan Sınav Koleji’nin sosyal faaliyet alanlarıyla donatılan yeni binasının 6 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu söylerken, 1500 öğrenci kapasiteli 80 derslik okulda öğrencilere tecrübeli bir kadroyla ulaştırdıklarını belirtti.

Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, “Mustafakemalpaşa son yıllarda hem devlet hem de müteşebbisler eliyle eğitim ortamlarına kavuştu. Belediye olarak bizler de eğitime her türlü desteği verme azminde olduk. Buna devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Kurtulan daha sonra Mustafakemalpaşalı yatırımcı Ömer Özkocaman tarafından Karacabey’de 5 bin m2 alan üzerine kurulan Tan Okulları’nı ziyaret etti.
Kaynak: İHA