AK Parti Yönetimi Yazıhan İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Teşkilatı ve milletvekilleri Yazıhan’da muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Yönetimi Yazıhan İlçesini Ziyaret Etti
AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkçi, Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin, AK Parti Malatya milletvekili adayı Ufuk Önalan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bayram Yılmaz ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, muhtarlarla bir toplantı yaptı. AK Parti Malatya milletvekili adayları, Yazıhanlılardan 1 Kasım’da yapılacak seçimler için destek istedi.

Ziyaretlerinden dolayı vekillere ve AK Parti yönetimine teşekkür eden AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, “Yazıhan, her seçimde çizgisini hiç bir şekilde değiştirmedi ve en yüksek oranda AK Parti’ye oy verdi. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de aynı özveriyi göstererek, oyunu daha da arttıracak, bundan hiç şüphem yok” dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “7 Haziran seçimlerinde birinci parti olmamıza rağmen az bir farkla hükümeti kuramadık. 1 Kasım seçimlerinde elimizi vicdanımıza koymamız lazım, yapılan bunca yatırımları ve istikrarı görmemezlikten gelemeyiz. Ülke içerisindeki kaosu hepimiz görüyoruz. Gerek ilçemizin geleceği gerek ülkemizin geleceği gerekse çocuklarımızın geleceği için istikrarı yakalamamız şart, eğer başka bir parti bunu yapacaksa ona destek verelim ama bunu gerçekleştirecek olan bir tek parti varsa oda AK Parti’dir. Bu sebepten dolayı istikrarı yakalamak ve ülkeyi bu kaostan kurtarmak için kendi oyumuz yetmez eş, dost, akraba, arkadaş ve komşularımızın da oyuna talip olalım, kapı kapı dolaşıp çocuklarımızın geleceği için ikna edelim. Yazıhan olarak da almış olduğumuz yatırımları görmemezlikten gelmek mümkün değil, 1 adet damperli kamyon, 1 adet yol süpürme aracı, kültür evi, hükümet konağı, futbol sahası, Boztepe Barajı sulama kanalları bunlar dışında sayamadığımız birçok yatırım var. Bu sebepten dolayı Yazıhan olarak Malatya’da en yüksek oyu ilçemizde çıkaralım. Yazıhan’ın en büyük konusu olana Boztepe Barajı sulama kanalları bir buçuk yıldır şantiye kurulmasına rağmen Yazıhan tarafında her hangi bir çalışma yapılmamakta. Ödenekte herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen müteahhit firmanın gevşekliğinden kaynaklanan bir sıkıntı var. Haziran 2016 yılında sulama yapılacağı sözünü Bakanımız bizzat vermişti, milletvekillerimizin bu konuya el atmalarını istirham ediyorum” ifadelerine yer verdi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin birinci parti olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Kuruluşumuzda ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik. Ulaşımda, eğitimde ve sağlıkta hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Hep ileri gittik, biz 2023 hedefi, 2071 hedefi olan bir partiyiz. 1 Kasım’da sandıklarımıza sahip çıkacağız” sözlerini kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, Yazıhanlıların kendilerini her zaman efsanevi bir coşkuyla bağırlarına bastıklarını ifade etti.

Şahin, “Bu 10. seçimimiz, her dönemde arasına fitne, fesat sokmaya çalışan bazı mihraklar hep oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Ama hiçbir zaman için Yazıhan’ın güzel insanları buna pirim vermedi, vermeyecek. Oynan bir çirkin oyun, şer ittifakı var. Normal zamanda üçünün, dördünün bir araya gelmesi imkan dahilinde değilken, konu milli irade olursa bunlar her şeyi yapar. 7 Haziran seçimlerinde sandığa gitmeyen oy vermeyen vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Hepsi ‘1 Kasım gelse de sandıkta bunlara ders versek’ diyorlar. Şuna eminim 1 Kasım’da Ya Allah ya Bismillah deyip kaldığımız yerden devam edeceğiz, istikrarı yakalayacağız. Biz her kesimi aynı tuttuk, ayrım yapmadık. Birileri sırtımızdan bıçaklamaya çalıştı, sandıkta bekledikleri sonucu alamadılar. HDP’si, CHP’si MHP’si bir oldular, Allah’a hamd olsun yine de birinci parti olduk. 1 Kasım’da ülkenin istikrarını devam ettireceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin üzerinde büyük oyunların oynandığını ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Ama Yazıhan bence bu büyük oyunu bozar. Biz, Yazıhan için çalıştık ve 12 yıl boyunca çok önemli hizmetler getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Yazıhan’a önemli yatırımlar kazandırdık. Yazıhan, bunun cevabını her zaman sandıkta verdi. Yazıhanlılar, bu seçimde de istikrardan yana olacak ve oyun oynayanlara büyük bir tokat atacak, buna inancım tam” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA