Başkan Aydıner, Oğuzhan İlkokulu'nda Düzenlenen Açılış Törenine Katıldı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Oğuzhan İlkokulu’nda 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla düzenlenen açılış törenine katıldı. Aydıner, "Bu eğitim ve öğrenim yılının Bayrampaşa’daki öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Bayrampaşa ilçesindeki Oğuzhan İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydiner, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Oğuzhan İlkokulu Müdürü Hayati Baysal, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Tören ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle herhangi bir eğlence düzenlenmedi. Sade bir törenle 2015-2016 Eğitim ve Öğretim dönemi yapılan açılış konuşmalarıyla başladı.

Törenin ardından öğrencilerle birlikte hatıra resim çektiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, daha sonra bir sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti.

Yeni eğitim ve öğrenim döneminin hayırlı olmasını temenni eden Atila Aydıner, "Bugün 55 bin öğrencimiz Bayrampaşa’da eğitim ve öğrenim dönemine başlıyor. Toplamda bin 800 dersliğimiz var. Bu dersliklerde eğitim ve öğrenim görecekler ve 2 bin 400 öğretmenimizle bunun startını verdik. Bu Oğuzhan İlkokul’unda da yeni yaptırdığımız altında otoparkı olan Bayrampaşa’da tek olan numune okulumuzda eğitim hayatına başladık. Bu eğitim ve öğrenim yılının Bayrampaşa’daki öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

"ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİZ"

’Çocuklar bizim geleceğimiz’ diyerek sözlerini sürdüren Aydıner, "Onlar geleceğimizin parlayan yıldızları. O parlayan yıldızları da eğitim ve öğrenim seviyelerini yükselterek, onları geleceğe hazırlayarak ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ile ilgili olarakta çalışmalarımızı aynen devam ettiriyoruz. Bayrampaşa Belediyesi olarak milli eğitime bilgi merkezlerimizle, bilim merkezlerimizle, gençlik merkezlerimizle ayrıca katkıda bulunarak onlara bu şekilde yardımcı olmanın gayreti içerisinde bulunuyoruz" diye konuştu.

Başkan Aydıner burada yaptığı konuşmasının ardından okuldan ayrılırken minik öğrencilerde ders başı yaptı.
Kaynak: İHA