Uslu Ve Ceylan'dan Alaca'ya Çıkarma

AK Parti Çorum teşkilatlarının seçim startını vermesiyle birlikte milletvekili adayları ilçe turlarına katıldı.

Uslu Ve Ceylan'dan Alaca'ya Çıkarma
AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Alaca ilçesini ziyaret etti. Alaca’da partilerinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Uslu ve Ceylan, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek Kurban Bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin var olma ya da yok olma seçimi olduğunu belirterek, bu seçimde ülkenin geleceğinin oylanacağı bir seçim olduğunu belirtti.

7 Haziran seçimlerinde “bizimle yürü Türkiye” sloganıyla yola çıkanların ülke yönetiminde göreve ve sorumluluk almaktan kaçtığını dile getiren Tokgöz, milletin yaşanan her şeyin farkında olduğunu dile getirdi. AK Parti’ye verdiği değer ve destekten dolayı millete teşekkür eden Tokgöz, bir ve beraber olup AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkması için çalışacaklarını söyledi.



"’BEN’ HASTALIĞINDAN KURTULMALIYIZ"

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz da, son yıllarda parti teşkilatlarında ben anlayışının hakim olduğunu ve bunun bir hastalığa dönüştüğüne vurgu yaparak, “Bizde bir hastalık gelişti, ‘ben AK partiliyim, iyi AK Partiliyim ama il başkanını sevmiyorum, milletvekilini sevmiyorum’ bu hastalıktan kurtulmalıyız. En iyi adaylar bizim adaylarımız. Bu olsaydı daha iyi olurdu öbürü olsaydı daha iyi olurdu mantığından kurtulmamız gerekir” diye konuştu.

AK Parti olmadan Türkiye’nin neler yaşadığını herkesin gördüğünü belirten Eyvaz, gurur, kibirden uzak durulması için çağrıda bulunarak, AK Parti’nin başarısı için herkesin kibrini ayaklar altına almasını istedi. Eyvaz, seçimlerden zaferle çıkmak için gece, gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

1 Kasım seçimlerinin milletvekili seçimi olmaktan çıktığını kaydeden Eyvaz, Türkiye’nin geleceği olarak niteliği seçimde herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi ve sorumluluktan kaçmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

"TÜRKİYE’NİN DURMA LÜKSÜ YOK"

AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan da, Türkiye’nin tökezleme ve durma lüksünün bulunmadığını söyledi.



AK Parti iktidarında Türkiye’de büyük bir değişimin yaşandığının altını çizen Ceylan, AK Parti ile birlikte hayal dahi edilemeyecek projelerin hayata geçirildiğini vurguladı.

7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloyla Türkiye’nin bir sendeleme süreci yaşadığına dikkat çeken Ceylan, “İçeride ve dışta düşmanımız varsa bölücü terör örgütü varsa hepsi başımıza bela oldu. İstikrar ve güven sarsıldı. Bu ülkemizi olumsuz etkiledi. Bu süreçte çıkarmamız gereken dersleri çıkardık. Yeni Türkiye yolunda yeni bir sayfa açıyoruz” diye konuştu.

Bugün, dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu anlatan Ceylan, girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti’nin 1 Kasım’da da sandıktan zaferle çıkarak tek başına iktidar olacağını sözlerine ekledi.

"DEVLETİN OLMADIĞI YERDE ZİLLET VARDIR"

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, her partinin alternatifinin olduğunu ancak devletin alternatifi olmadığını belirterek, “Devletin olmadığı yerde zillet vardır. Devletimize, bayrağımıza, vatanımıza, egemenliğimize, sahip çıkmak için yollardayız. Türkiye ya güçlenerek yoluna devam edecek ya da Türkiye’yi sosyolojik olarak bölenler fiziki olarak da bölecekler” ifadelerini kullandı.

YSK tarafından AK Parti’nin yasaklanan seçim şarkısı hakkında da açıklamada bulunan Uslu, eylemlerde PKK’ya destek olmaktan, onu masum göstermekten çekinmeyenlerin, homoseksüellerle eylem yapmaktan çekinmeyenlerin besmeleden rahatsız olmalarını anladıklarını ifade ederek, kimin beslemeden niye rahatsız olduklarını bildiklerini kaydetti.

Türkiye aleyhine yapılan yayınlarla milli iradenin hem içeriden hem dışarıdan yok saymaya çalışıldığını belirten Uslu, bunun millete saygısızlık olduğunu vurguladı.

‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ diye bağıranların HDP’yle mecliste beraber hareket ettiklerini kaydeden Uslu, yapılan algı yönetimi ile PKK’nın meşru masum gösterilmeye, milletin aklı ve vicdanının teslim alınmaya çalışıldığına işaret ederek, buna izin verilmemesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef haline getirenlerin AK Partiyi ve devleti dağıtma gibi bir beklentisi olduğunu anlatan Uslu, “Uhud’un emanetçileri gibi görmeyeceğiz kendimizi. Bize emanet edilen cepheyi terk etmeyeceğiz. Bize emanet edilen cephe sandıklardır. Sandıklara sahip çıkacağız” dedi.

Uslu, terörle mücadelenin de kararlılıkla devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA