Burhaniyeli İtfaiyeciler Yarışmaya Hazırlanıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, itfaiyeciler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin 29 Eylül’de düzenleyeceği yarışmaya hazırlanıyor. İtfaiyeciler haftası programı içinde düzenlenecek olan yarışmaya bir haftadan bu yana hazırlanan itfaiyeciler iddialı olduklarını söyledi.

Burhaniyeli İtfaiyeciler Yarışmaya Hazırlanıyor
Burhaniye de, İtfaiye grup amirliğinde her sabah, en kısa sürede giyinme, yangına müdahale ve engel aşma gibi çalışmalar yapan itfaiyeciler, iyi derece bekliyorlar. Hazırlık öncesi film izleşen itfaiyeciler, iddialı olduklarını söyledi.

30 kişilik itfaiye ekibi, her sabah yaptığı sporun yanı sıra Balıkesir’deki yarışma için yoğun bir çalışma içine girdi. İddialı olduklarını anlatan İtfaiye eri Ersin Duyar,” Burhaniye itfaiye grup amirliği olarak İtfaiye Haftası’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye Daire Başkanlığının düzenlediği yarışmaya bir haftadan beri arkadaşlarımızla birlikte hazırlanıyoruz. Amacımız, en iyi şekilde grup amirliğimiz temsil etmek. İnşallah, iyi bir dereceyle döneriz” dedi.

Birol Oğuz ise,” Balıkesir Büyükşehir daire başkanlığında itfaiye haftası var. Yarışmalarımız başladı.

Biz bir haftadır yoğun bir çalışma içindeyiz. Çalışmalar gayet çok iyi. İddialı konuşuyoruz. Burhaniye olarak gerekeni yapacağız. Orada yarışmada en büyük dereceyle Burhaniye’ye dönüş yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA