Çocuklar Bayramın Keyfini Lunaparkta Çıkarıyor

Tekirdağ’da çocuklar, bayram tatilini sahil dolgu alanında bulunan lunaparkta değerlendiriyor.

Çocuklar Bayramın Keyfini Lunaparkta Çıkarıyor
Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa sahil dolgu alanında bulunan lunapark, bayram tatili dolayısıyla çocuklar ve gençlerle doldu taştı. Okulların açılmasına sayılı günler kala aileleri ile birlikte lunaparka gelen çocuklar, disko, dönme dolap, çarpışan araba, gondol ve atlıkarınca gibi oyuncaklara binerek eğlencenin tadını çıkarıyor.

Bayram tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandığını söyleyen lunapark çalışanı Caner Altun, "Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşıyoruz. Günlük ortama 2 bin 500 kişi lunaparkımızı ziyaret ediyor. Buraya gelen çocuklar disko, dönme dolap, çarpışan araba, gondol, kamikaze, korku tüneli, atlıkarınca gibi oyuncaklara binerek eğlenceli anlar geçiriyor. Genelde 5 yaş ile 15 yaş arasındaki çocuklar tercih etmesine rağmen bayramda büyükler de oldukça ilgi gösteriyor lunaparka" dedi.

Çocuğunu oyun oynaması için lunaparka getirdiğini söyleyen Mehmet Gül, "Bayram tatili malum. O yüzden çocuğumu lunaparka getirdim. Aslında çocuklar eğlensin diye buraya geldik ama biz çocuklardan daha çok eğleniyoruz" ifadelerini kullandı.

7 yaşındaki Kübra Sevim ise, "Lunaparkı çok seviyorum. Burada çok fazla oyuncak var. Bayramda çok para topladım. Onunla burada çarpışan arabaya bineceğim, atlıkarıncaya bineceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA