Başkan Tutal Açıklaması 'Artık Birlik Ve Beraberlik Zamanıdır'

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Başkan Tutal Açıklaması 'Artık Birlik Ve Beraberlik Zamanıdır'
Protokol bayramlaşmasına Seydişehir Kaymakamı Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve savcılık, idari amirleri, siyasi parti başkanları, oda başkanları ve üyeleri katıldı.

Herkesin Kurban Bayramını tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Yardımlaşmanın dayanışmanın, kaynaşmanın ve kardeşliğin timsali olan günleri yaşıyoruz. Bir ve beraber olmalıyız. Bu bayramlar hayırlara vesile olsun inşallah. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bayram sevinç, birlik, beraberlik olma anlamlarına da gelir. Zor geçirdiğimiz bu günlerde farklı ırklardan, farklı mezheplerden, farklı meşreplerden, farklı siyasi düşüncelerden olabiliriz. Ama bu günlerde kardeşliğimizin birlikteliğimizin, dayanışmamızın bu ülkeye ihanet eden gruplara karşı hep birlikte omuz omuza beraber olmanın günleridir. Biz Seydişehir olarak bunları geçmişte de yaptık, bu günlerde de yapmaya devam ediyoruz. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz birçok mekanlara, il veya ilçelere bakılınca çok güzel durumda. Bundan dolayı bu toplumun önderliğini yapan gerek muhtarlarımız, gerek siyasilerimiz, gerek sivil toplum örgütlerimizin temsilcilerini tebrik ediyorum. Nice güzel bayramlara hep birlikte kavuşmayı yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

ŞEHİTLER VE AİLELERİ DE ZİYARET EDİLDİ

Bayramlaşmanın ardından Seydişehir Şehitliği ziyaret edilerek, Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Şehit ailelerinin de ziyaret eden heyet, bayramlarını tebrik etti. Daha sonra bayramlaşma programı kapsamında heyet Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı, Cezaevi ve hastaneyi ziyaret etti.
Kaynak: İHA