AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması

"Kurban Bayramı arifesinde Başbakanımız aradı, 'Çanakkale’ye Orman Bölge Müdürlüğü'nün açılması için imzayı attım, bakanlar kuruluna sevk ettim' dedi. Çalışmalar başladı, Çanakkalemize hayırlı olsun"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Kurban Bayramı arifesinde Başbakanımız aradı, 'Çanakkale’ye Orman Bölge Müdürlüğü'nün açılması için imzayı attım, bakanlar kuruluna sevk ettim' dedi. Çalışmalar başladı, Çanakkalemize hayırlı olsun" dedi.

Partisinin merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bülent Turan, burada partililer ve vatandaşlarla bayramlaşıp gündemi değerlendirdi.

Çanakkale'ye orman bölge müdürlüğünün tekrar kurulması için bazı girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Turan, söz konusu çalışmalarda kentte bir bölge müdürlüğünün eksikliğinden bahsettiklerini söyledi.

Bayram arifesinde sevindirici gelişmeler olduğuna işaret eden Turan, "Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda yüzde 40’tan fazlası orman olan bu şehirde orman müdürlüğü olmaması bir problemdir dedik. Gerekçesi o olabilir, bu olabilir ama orman bölge müdürlüğü bu şehrin ihtiyacıdır. Orman köylümüz ufacık bir belge için Balıkesir’e gidiyorsa ve bazı sıkıntılar yaşanıyorsa orman bölge müdürlüğü burada olması lazım dedik ve ekledik söz vermiyoruz ama açmak için ne gayretimiz var ise ortaya koyacağız dedik. Kurban Bayramı arifesinde Başbakanımız aradı, 'Çanakkale’ye Orman Bölge Müdürlüğü'nün açılması için imzayı attım, bakanlar kuruluna sevk ettim' dedi. Çalışmalar başladı, Çanakkalemize hayırlı olsun" dedi.

Törene, AK Parti İl Başkanı Erdener Can, 26. Dönem Milletvekili adayları, eski milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.
Kaynak: AA