Vali Su'dan Kurban Bayramı Mesajı

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnaklıların Kurban Bayramı’nı kutlayarak; “Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, mutluluk ve coşku kaynağıdır” dedi.

Vali Su'dan Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnaklıların bayramını kutladı.

Bayramın birleştirici unsurlarına dikkat çeken Vali Su; “Muhtaç olana yardım elinin uzatıldığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, mutluluk ve coşku kaynağıdır. Ailemiz, dost ve akrabalarımız ile birlikte kutladığımız bu bayramda, kimsesizlere, yardıma muhtaç olanlara ve kırık gönüllere yalnız olmadıklarını tüm dünyaya örnek olacak şekilde göstermeli ve bugünün manevi ortamını onlarla paylaşmalıyız” dedi.

Vali Su mesajının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Şırnaklı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Kaynak: İHA