Beylikdüzü Belediyesi En Temiz Kurban Çadırı Sahiplerini Ödüllendirdi

Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla Ambarlı TIR Parkı alanında kurulan Modern Kurbanlık Satış ve Kesim Yeri’nin en temiz kurban çadırlarını seçti. “En Hijyenik Kurban Çadırı” adlı yarışmada komisyonca belirlenen en temiz 6 kurban çadırı sahibine ödül olarak altın takdim edildi.

Beylikdüzü Belediyesi En Temiz Kurban Çadırı Sahiplerini Ödüllendirdi
Geçen sene olduğu gibi bu sene de düzenlenen “En Hijyenik Kurban Çadırı Yarışması” için Beylikdüzü Belediyesi Modern Kurbanlık Satış ve Kesim Yeri’nde yer alan 125 kurban çadırı, belirlenen komisyon tarafından tek tek gezildi. Hijyenik çalışma koşullarının değerlendirildiği yarışmada en temiz çadırlar belirlenerek, çadır sahipleri ödülle mükafatlandırıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yarışmanın sonuçları, ödül töreninde açıklandı Büyükbaş çadırları arasında en temiz 5’inci seçilen B1-3 nolu çadırın sahibi Kadir Erdem’e plaketi takdim edilirken, 4’üncü seçilen A2-8 nolu çadır sahibi İbrahim Akdemir’e ve 3’üncü seçilen A2-4 nolu çadır sahibi Hasan Çiçekdağı’na çeyrek altın hediye edildi. 2’ncilik ödülünü alan B2-5 çadır sahibi Şükrü Erdal ise yarım altın kazandı. En hijyenik çadır yarışmasında zirveye oturan Vedat Sural ise A1-4 çadırı ile birinci olarak tam altın ödülüne layık görüldü.

Küçükbaş çadırları arasında da en temiz çadırıyla çeyrek altın ödülünü alan A1-3 nolu çadır sahibi Mehmet Gök Oldu.

“SAĞLIK İÇİN TEMİZLİK EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ”

Belediye Başkanı İmamoğlu, bu sene geçen senelerden daha düzenli, tertipli ve ulaşım açısından da birçok civar ilçeye hizmet verebildikleri bir noktada kurbanlık alanı kurduklarını belirterek, “Vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik bir ortamı sunmak için gayret gösterdik. Sağlıklı bir Kurban Bayramı geçirmek için temizlik en hassas konulardan biri” dedi.

Yapılan ödül töreninden hemen sonra alanda ilk kurban, modern kesimhanede kesildi. Bayramın ilk gününde vatandaşları Modern Kurbanlık Satış ve Kesim Yeri’nde yapılacak kavurma ikramına davet eden Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Müslüm Akülker herkese hayırlı bir bayram dileyerek, “Tüm halkımızı alana kavurma etini tatmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA