Başkan Gökçek Top Ve Oyuncak Dağıtımını Sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu bayramda da Başkent’i ilçe ilçe dolaşarak çocuklara çifte bayram yaşatma geleneğini sürdürüyor.

Başkan Gökçek Top Ve Oyuncak Dağıtımını Sürdürüyor
Hediye dağıtım turlarına Kurban Bayramı öncesi erken başlayan Başkan Gökçek, Çamlıdere, Kızılcahamam ve Kazan’ın ardından dün de Ayaş, Güdül, Beypazarı ve Nallıhan ilçelerinde top ve çeşitli hediyeler dağıtarak çocukları sevindirdi. Gittiği her ilçede sokakları anne ve babalarıyla birlikte dolduran çocukların heyecanlı bekleyişleriyle, balkonlardan el sallayarak selamlayan vatandaşlarla karşılanan Başkan Gökçek’in ilk durağı Ayaş oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan’ın da eşlik ettiği ilçede Başkan Gökçek, otobüsten vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Meydanda bulunan çocukların “Melih amca hoş geldin” sözleriyle karşılanan Başkan Gökçek, tüm çocuklara tek tek top, bebek, badminton raketi ve çeşitli oyuncaklar hediye etti. Meydanda bulunan çocuklar hediyeleri bir an önce almak için heyecanla otobüsün etrafını çevrelerken, büyükler de Başkan Gökçek’e el sallayarak sevgi gösterisinde bulundular ve bayramını kutladılar.

Daha sonra Güdül’e hareket eden Başkan Gökçek, Ilıca köyüne uğrayarak cami avlusunda bulunan vatandaşların yanına gidip bayramlaştı. Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım’ın da eşlik ettiği turuna Güdül’de devam eden Başkan Gökçek, çocuklara top dağıtımını burada da sürdürdü. Çocuklar hediyelerini alabilmek için heyecanla otobüsün etrafını sararken, Başkan Gökçek çocukların sıraya girmelerini isteyerek, düzenli bir şekilde hediyelerini almalarını sağladı.

Güdül’den sonra Beypazarı’na doğru hareket eden ve hediyelerden hiçbir çocuğun mahrum kalmaması için yol üzerinde Uruş Mahallesi’ne de uğrayan Başkan Gökçek, burada bulunan çocukları da sevindirmeyi ihmal etmedi. Beypazarı ilçesinde Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tarafından karşılanan ve beraber hediye dağıtan Başkan Gökçek’i cadde ve sokaklarda adeta izdiham oluşturan çocuklar ve aileleri sevinç gösterileriyle selamladı. İçi çeşitli hediyelerle dolu otobüsten yol kenarında bulunan ve yüzlerinde bayram coşkusuyla hediyelerini bekleyen çocuklara futbol topu, basketbol topu, badminton raketi, oyuncak bebek, oyuncak araba dağıtan Başkan Gökçek, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Binlerce oyuncağın dağıtıldığı bayramlaşma turuna geç saatlere kadar devam eden Başkan Gökçek, Çayırhan’a da uğrayarak vatandaşlarla bayramlaşıp, çocuklara hediye dağıttı.

Daha sonra Nallıhan’a geçen Başkan Gökçek, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ile birlikte otobüsten vatandaşları selamlayarak, meydan girişinde bekleyen çocuklara tek tek hediyeler verdi.
Kaynak: İHA