MHP Ankara İl Teşkilatı 1 Kasım Seçimleri İçin Çalışmalara Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Teşkilatı, 1 Kasım erken genel seçimleri için startı verdi. Milletvekili adaylarının değerlendirme ve istişare toplantısında konuşan Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, başarılı bir sınav için seferber olduklarını belirterek “Teşkilat olarak omuz omuza Milliyetçi Hareketin iktidar seferindeyiz” dedi.

MHP Ankara İl Teşkilatı 1 Kasım Seçimleri İçin Çalışmalara Başladı
MHP milletvekili adayları İl Başkanı Fatih Çetinkaya’nın başkanlığında değerlendirme ve istişare toplantısında buluştu, erken genel seçimler için start verildi.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Ankara Milletvekili Mustafa Mit ile 1. ve 2. Bölge milletvekili adayları katıldı.

SEÇİM STARTI VERİLDİ

Seçim startına dönüşen toplantıda konuşan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 1 Kasım’da MHP’nin zaferini Başkentte taçlandıracaklarını bildirdi. Çetinkaya, “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu kısa süre içinde adaylarımız ile birlikte hemşehrilerimize ulaşacağız. Şüphe yok ki, Ankaralı hemşehrilerimiz de hizmet beklerken aldatılmanın ve kandırılmanın hesabını soracaktır. Milliyetçi Hareket’in Türk milletinin sigortası olduğu gerçeğini milletimiz artık anlamış bulunuyor.”

Bu arada adaylar arasında görüş alışverişinin yapıldığı istişare toplantısında; Ankara’nın eğitim, sağlık, ulaşım, ekonomi, sosyal ve kültürel alanlardaki durumu önceden hazırlanan istatistik raporları üzerinden değerlendirildi.
Kaynak: İHA