20 İtfaiyeci Daha Sertifikalarını Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında düzenlenen itfaiyeci eğitimleri kapsamında yirmi itfaiyeci daha sertifika aldı.

20 İtfaiyeci Daha Sertifikalarını Aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) işbirliği ile gerçekleştirilen temel itfaiyecilik eğitimlerinin 51.’si düzenlenen programla tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanından eğitime gelen 20 itfaiyeci törenle sertifika aldı. Kocaeli İtfaiyesi bugüne kadar bin 395 kişiye sertifika verdi. Eğitimleri tamamlanan itfaiyecilere TBB tarafından çeşitli teçhizatlar hediye edildi.

Programda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, ‘’Toplum hayatındaki en önemli şeyleri siz koruyorsunuz. Kutsal bir mesleğiniz var. Eğitim gören arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TBB işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimler sonrasında yapılan sertifika töreninde konuşan Afyon Emirdağı İtfaiye Amiri Kenan Karaca, ‘’Verilen eğitimlere katıldıktan sonra itfaiye ile ilgili bilgilerimin zayıf olduğunu anladım. Büyükşehir’e ve TBB’ne eğitimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, bizlere çok şey kattınız’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA