Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu

Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla şehitler için Kur'anı Kerim okundu

UŞAK - Uşak Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Kur’an-ı Kerim etkiliği düzenlendi.

Ata Park'ta düzenlenen etkinlikte, Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okumada farklı yıllarda derece elde eden Ali Tel, Yaşar Çuhadar ve Ahmet Yüksel sureler okudu, vatan savunmasında hayatlarını kaybeden şehitler için dua edildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kurtuluş etkinliklerini bu yıl gösterişten ve eğlenceden uzak olarak gerçekleştirdiklerini söyledi.

Son dönemde gelen şehit haberlerinin Türk milletini derinden üzdüğünü kaydeden Cahan, "Ülkemiz terör belası ile mücadele ediyor. Kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen dış güçler ve onların maşası olan terör örgütü maalesef fidanlarımızı şehit ediyor. Bizler de şehitlerimizin acılarını yüreklerimiz de hissettiğimiz bu günlerde eğlenceden uzak ve onlara yakışan programlar düzenlemek istedik" dedi.

Etkinliğe Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Müftüsü Fuat Altındaş ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: AA