Rusya'da Öldürülen Türk Mühendis Tarsus'ta Toprağa Verildi

Rusya’nın başkenti Moskova’da öldürülen 36 yaşındaki Ziraat Mühendisi Altan Güngör, memleketi İçel’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Rusya'da Öldürülen Türk Mühendis Tarsus'ta Toprağa Verildi
İş için 22 Ağustos 2015 tarihinde Rusya’ya giden ve burada iş yaptığı ortağının alacaklıları tarafından öldürüldüğü iddia edilen Altan Güngör’ün cenazesi bir akrabasının refakatinde Rusya’dan İstanbul’a, oradan da Adana Havalimanı’na getirildi.

Burada İçel Büyükşehir Cenaze Hizmet Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılanan mühendisin cenazesi, Tarsus’taki baba ocağına daha sonra da Tarsus Şehir Mezarlığı’na götürüldü. Aile yakınları ve oldukça kalabalık bir topluğun katıldığı cenaze merasimine MHP Milletvekili Baki Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık’ta iştirak etti.

Cenaze namazı öncesinde, hunharca öldürülen Altan Güngör’ün Babası İsmet (63), annesi Güleser Güngör ve ablası Emel Akgöl sinir krizleri geçirirken akrabaları ve yakınları gözyaşı döktü.

Tarsus Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazında öldürülen Ziraat Mühendisi Altan Güngör için helallik istenirken, babası İsmet Güngör, cemaate oğlundan alacağı bulunan kim varsa ona oğlunun borcunu ödeyeceğini imam aracılığı ile bildirdi. Kılınan cenaze namazının ardından Mühendis Altan Güngör’ün cenazesi Cırbıklar Mahallesi’nde defnedildi.
Kaynak: İHA